Tarieven:

Kennismaking via telefoon is gratis.
Intakegesprek of begeleidingsgesprek (individueel of met partner):

Duur van het gesprekPrijs
60 minuten85 euro
90 minuten115 euro

Betaling: na afloop van het consult, contant of direct via digitaal betaalverzoek

Afzeggen:

Indien je 24 uur van te voren je afspraak afzegt worden er geen kosten in rekening gebracht. Afspraken die binnen 24 uur van te voren worden afgezegd, worden voor de helft in rekening gebracht.

Vergoedingen:

De kosten van de consulten worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

Locatie:

Wordt doorgegeven bij het kennismakinggesprek via telefoon of per mail.

Contact:

Neem contact met mij op via e-mail (psga@psga.nl) of telefoon (06 41 88 3270) en ik zal binnen 2 werkdagen antwoorden. Vermeld je telefoonnummer in de mail zodat ik je kan bellen. Je hebt geen verwijsbrief nodig om een afspraak met mij te maken.

Privacy:

Ik ga zeer zorgvuldig om met onderwerpen die wij samen bespreken en zorg er voor dat jouw privacy gewaarborgd is. Bij het eerste gesprek tekenen we een schriftelijke overeenkomst waarin dit ook wordt vastgelegd. Ik zal uitsluitend met jouw schriftelijke toestemming informatie aan derden verstrekken. In geval van een verwijzing wordt informatie in gezamenlijk overleg gedeeld.

Zie de uitgebreide privacyverklaring.

Gegevens:

Ik heb alleen je naam (+ voornaam), leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres nodig. Je gegevens en de aantekeningen die ik tijdens het consult maak worden versleuteld opgeslagen op mijn computer.

Klachten:

Bij ontevredenheid over onze gesprekken zou ik je willen vragen om dit met mij te bespreken zodat we samen kunnen kijken of een andere aanpak of hulpverlener beter bij jou past.

In het geval dat je dit bij een externe instantie zou willen melden dan kun je contact opnemen met de klachtenfunctionaris van de NVVS (Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie).